Nestekaasukurssi 2020 Kevät ennakkoilmoittautuminen avattu
Nestekaasukoulutus

Nestekaasukurssin sisältö – milloin osallistua kaksipäiväiselle kurssille, milloin kolmaskin kurssipäivä on hyödyksi?

Järjestämme kolmipäiväisen Nestekaasukurssin kahdesti vuodessa, ja silloin tällöin meiltä kysytään tarkennusta, milloin kannattaa osallistua kurssin kahteen päivään, ja milloin koko kolmen päivän kurssi on paikallaan.

Nestekaasukurssin tavoitteena on antaa kokonaisvaltainen kuva alasta ja siihen liittyvistä vaatimuksista, sekä valmentaa käytönvalvoja- ja kaasuasennustenttiin.

Käytönvalvojatenttiin vaadittavat asiat käsitellään kahden ensimmäisen päivän aikana.

Kolmantena päivänä käsitellään aamupäivällä enemmän kaasuasennukseen liittyviä aiheita. Iltapäivällä kerrataan esimerkeillä sekä lasku- ja teoriakysymyksillä, jotka koskevat niin käytönvalvojia kuin asennustenttiin menijöitä.

Kolmas päivä alkaa pienasennusosuudella eli asennuksilla, joita tehdään yksityishenkilöille. Tämä on pakollinen aihe kaasuasennukseen menijöille, mutta yleisesti ottaen kiinnostava ja hyödyllinen aihe kaikille. Nestekaasu ei ole enää pelkästään ns. grillikaasu, vaan kaasulaitteiden käyttö yleistyy ja monipuolistuu kokoajan varsinkin keittiöissä ja terasseilla kesämökkejä unohtamatta.

Suositus on, että kolmeen päivään osallistuisivat varsinkin tenttiin menijät, suunnittelijat, kaasua markkinoivat ja viranomaiset. Aivan uudet alalle tulevat, jotka eivät aio tenttiä, sekä ne käytönvalvojina toimivat, jotka tulevat kertaamaan ja päivittämään tietoja, voisivat harkita kahta päivää.

Seuraavan kerran Nestekaasukurssi järjestetään 7.-9.9.2021 Solo Sokos Hotel Tornissa Tampereella, lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan >